Foto's

Over Alanya

Delphin Botanik Platinum ligt direct aan het strand van het plaatsje Okurcalar op zo'n dertig kilometer van Alanya. Het plaatsje staat bekend als toeristisch centrum en biedt heerlijke stranden. Bovendien is er een klein centrum met winkeltjes. 's Zomers wonen er zo'n dertig duizend mensen in het toeristische Okurcalar.

Directe omgeving

Het Delphin Botanik Platinum ligt pal naast Delphin Botanik. Slechts de botanische tuin scheidt het hotel van haar zuster. Het strand ligt direct voor de deur en bestaat uit zand & kiezels. Het hotel verzorgt een gratis pendeldienst tussen Alanya - dat op ruim 30 kilometer ligt -, Manavgat - op ongeveer 29 kilometer - en Side dat op 36 kilometer ligt. Reserveren is hiervoor verplicht.

Okurçalar

Als stad hoeft u niet veel te verwachten van Okurçalar. Er zijn enkele standaard toeristenwinkels en een aantal eettenten (voornamelijk kebab-zaken). Hoewel Okurçalar een eeuwenoude nederzetting is, is er op cultureel-historisch gebied niet heel veel te beleven. Steden als Alanya, Manavgat en Side hebben een stuk meer te bieden.

Vergelijk Delphin Botanik Platinum bij 5 aanbieders Bekijk prijs